Entrepriser fra projektering til opførelse

Om Hollandsk Byggeteknik

Vi udfører alle opgaver - både som hovedentreprenør og/ eller underentreprenør

Skal der bygges nyt, bygges til eller bygges om, så tilbyder Hollandsk byggeteknik en totalløsning der spænder fra projektering til udførelse.

​Desuden løser vi med succes følgende opgaver:

Totalrenovation af eksisterende bygninger inkl. tømrer- & andet træarbejde, murer- & oppudsningsopgaver, tag, gulve, vinduer og døre inkl. malerarbejde samt vedligeholdelse af ejendomme.

Herudover tilbyder vi udgravning, fliselægning, støbning og reparation af fundament og kælderarbejde. Har du brug for nyt køkken, badeværelse eller vvs-arbejde, hjælper vi også her.

Vi kan endvidere tilbyde elektrikerarbejde, telefon-, data-, alarm- og glasfiber- installationer. Kort sagt - alt under et tag! Vi indhenter relevante kommunale tilladelser og hjælper med design. Vi er stolte af det arbejde, som vi udfører og garanterer for et korrekt udført arbejde. Hollandsk Byggeteknik's styrke ligger bl.a. i vores evne til at reagere prompte på hasteopgaver, uanset om det er en reparationsopgave eller et helt nyt projekt.

Hollandsk Byggeteknik hjælper dig hele vejen fra den spæde begyndelse til det endelige resultat. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og støtte gennem hele processen. Vi har mange tilfredse kunder og giver gerne referencer, hvis det kræves.

Har du et nyt projekt eller har du blot brug for hjælp til en igangværende opgave? Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi taler både dansk, engelsk, hollandsk og tysk.

Med venlig hilsen
Hollandsk Byggeteknik ApS

Kontakt os